Lichtjes op oorlogsgraven 2020

Dit jaar zal er op de Algemene Begraafplaats aan de Kerkhoflaan in Den Haag voor een vijfde jaar lichtjes geplaatst worden op de graven van hen die slachtoffer zijn van de Tweede Wereldoorlog.
Dat doen wij op de namiddag voor kerst. Dus op donderdag 24 december 2020.
Vanwege de Covid-19 maatregelen zal er dit jaar geen rondwandeling zijn.
Tussen 4 en 5 uur zullen wij op de daarvoor in aanmerking komende graven lichtjes gaan plaatsen.
Wij bezoeken dan het Nederlandse Militaire Erehof. Vervolgens het Engelse Militaire Erehof (Royal Navy) uit de Eerste Wereldoorlog. De individuele graven van oorlogsslachtoffers en tenslotte het massagraf van burgers die omkwamen tijdens het bombardement van de Haagse wijk Bezuidenhout.

2 reacties

    • Voor dit jaar zag ik uw bericht, door drukte, te laat. Ik neem contact met u op zodra wij met de voorbereiding van de herdenking op 10 mei 2021 beginnen. Hopelijk kan die herdenking volgend jaar weer wat uitgebreider plaats vinden dan in dit jaar. Wij houden even contact.

Reacties zijn gesloten.